Хліб годує тіло, а книга розум

вівторок, 18 січня 2022 р.

"Одна Єдина Соборна Україна"

Патріотичне виховання є одним з пріоритетних напрямків роботи нашої бібліотеки, тож 18 січня напередодні Дня Соборності для всіх категорій користувачів. та для любителів історії України оформлена патріотична експрес-виставка "Одна Єдина Соборна Україна". 

Виставка складається з трьох розділів. "Історичний урок єднання" перший розділ виставки в якому представлена література, що висвітлює найважливіші події в історії України - передумови й причини об'єднавчого процесу, тернистий шлях України до Соборності.

Другий розділ "Країна крізь віки" знайомить читачів з діячами, які боролись за об'єднання Незалежної Соборної української держави.

Література, що експонується в третьому розділі "Про Україну з любов'ю" знайомить з літературою, яка розповідає про досягнення українського народу, про доблесних воїнів, про мужній дух українського народу.

 Бібліотекар познайомила своїх  користувачів з історією виникнення свята - Дня Соборності України, та з історичними фактами про Україну, пригадала спогади видатних українців: Є Чикаленка, Л.Бачинського, л. Цегельського та інших.

Виставка привернула увагу користувачів та запропонувала замислитись над історією нашої країни, сьогоденням та майбутнім українського народу.




Немає коментарів:

Дописати коментар