Хліб годує тіло, а книга розум

четвер, 11 травня 2023 р.

" Все на землі від материнських рук"

 В ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя - Свято Матері, а ще святкуємо й дуже важливе споріднене свято - День сім'ї.

Берегинею кожного роду, кожної сім'ї є мудра Жінка - матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим! А наша любов до Матері - безмежна та вічна!

Великого значення приділяє наша бібліотека просуванню інформації про берегиню кожного роду, кожної сім'ї - мудру Жінку - Матір. Через оформлення книжкових виставок та проведення різних заходів. Так, в бібліотеці оформлено книжково-ілюстративну виставку "Все на землі від материнських рук". Ця виставка наголошує, що без зв'язку з ріднею людина стає безпорадна. Родина завжди стояла і стоятиме біля витоків людського життя і щастя, додаватиме сили і відваги, оберігатиме від напастей, хвороб, вчитиме шанувати людей, їх працю, їх мудрість, святою молитвою звучатиме велике і величне слово - РОДИНА.

















Немає коментарів:

Дописати коментар