Хліб годує тіло, а книга розум

вівторок, 6 червня 2023 р.

"Щоб тільки неба очі голубі цю землю бачили в цвітінні"

 Світ, в якому ми живемо, красивий і неповторний. Кращим і досконалішим мають робити його люди, котрі дістали у спадок від попередніх поколінь щедрі землі, повноводні річки, казкові гори, моря, зелені ліси.

Щороку 5 червня весь світ відзначає Всесвітній день навколишнього середовища.

Цей День є прикрасною нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля. На жаль, усе менше шансів залишається у людства на щасливе життя, якщо не змінити свого ставлення до навколишнього середовища.

Готуючись до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища в нашій бібліотеці  презентувано книжково-ілюстративну виставку "Щоб тільки неба очі голубі цю землю бачили в цвітінні". Бібліотекарка ознайомила учнів 6-8 класів з книгами про природу нашого краю, його екологічні проблеми, про те, ща навіть найменша причетність кожного з нас до посадженого, виплеканого дерева є вагомою підтримкою життя на планеті як сьогодні, так і в майбутньому. Кожен для себе повинен знайти шляхи, як допомогти природі. Разом ми повинні зробити навколишнє середовище кращим, не забувати про його охорону та збереження природних скарбів.

Саме від нас залежить наше майбутнє!







Немає коментарів:

Дописати коментар