Хліб годує тіло, а книга розум

понеділок, 19 лютого 2024 р.

"Час вибрав саме Вас"




15 лютого – особливий день для афганців. Цього дня закінчилась нарешті війна. Щороку ветерани афганської війни відзначають останній день виведення радянських військ з Афганістану. Вони пройшли пекло цієї війни і не поповнили списки загиблих. Вони і є тією пам’яттю, що пише історію.
За кожним воїном-афганцем – своя доля, свій життєвий подвиг, свій крок у безсмертя. У страхітливому полум’ї війни народжувались молоді солдати і командири, які з перших днів служби в Афганістані пізнали ціну життя, ціну справжньої чоловічої дружби, ціну взаємовиручки і взаємопідтримки, склали екзамен на зрілість, мужність і гідність.
На війну до Афганістану було відправлено і наших земляків:
Крушельницького Ігоря Миколайовича
Настасюка Валентина Володимировича
Пересаду Валерія Леонтійовича
Їм випав щасливий квиток – їм випало жити.
Вони повернулись до рідного дому.
Кожен із них нагороджений орденами і медалями.
Кожен із них найкраще розуміє цінність людського життя і сутність мирного існування, кожен знає як боляче оплакувати втрати, кожен із них чесний перед власною совістю і світлою пам’яттю.
Працівники Борщівського старостинського округу прийшли вшанувати та привітати наших воїнів з 35-ю річницею виведення військ з Афганістану. Побажали їм і їхнім родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, щастя, миру, перемоги і добра.

Немає коментарів:

Дописати коментар