Хліб годує тіло, а книга розум

середа, 26 червня 2024 р.

Ура! Ура! Веселий час! Прийшли канікули до нас!

 Літо -найулюбленіша пора всіх дітей... А літні канікули-це найбільше свято, найкращий відпочинок , який не можна уявити без книжки. Фраза банальна, але правдива- у книг канікул не буває!

Напередодні діти подорожували з книгою у світ казок , пригод, віршів, оповідань, загадок та із задоволенням ознайомились з новими виданнями, представленими на книжково-ілюстративній вітрині ,,Щоб такого почитати? ''-це для них суцільна насолода , брали участь в інтелектуально-казкових розминках , іграх ,конкурсах ,, Ми любимо бібліотеку!"
Юні друзі бібліотеки цікаво та змістовно проводять своє дозвілля ,отримують позитивні емоції від зустрічей з літературними героями , удосконалюють навички спілкування , розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності. Отже ,естафета книжкового літа розпочалась. Попереду липень... серпень...канікули продовжуються ,продовжуються і креативні заходи для дітлахів у нашій бібліотеці , яка гарантує гарний настрій і цікаве дозвілля. Також бібліотека чекає на нових користувачів.






понеділок, 10 червня 2024 р.

Усі ми різні, але рівні !

 

Питання безбар’єрності в Україні важливе і актуальне. Безбар’єрність означає забезпечення рівних можливостей та доступу для всіх, незалежно від їхнього фізичного, інтелектуального, психологічного стану. Важливо створити умови, в яких люди з обмеженими можливостями можуть активно брати участь у суспільному житті, працювати, отримувати освіту та доступ до послуг, які надаються всім громадянам.

Саме на таку тему в нашій бібліотеці пройшла виховна година з учнями Борщівської гімназії «Всі ми різні, але рівні»,  діти ознайомилися що таке «Безбар’єрність», проведена вікторина «Правильно не правильно», та проведені ігрові вправи на безбар’єрність і на останок для закріплення  діти подивились відеоролик «Разом за безбар’єрність».