Хліб годує тіло, а книга розум

середа, 26 червня 2024 р.

Ура! Ура! Веселий час! Прийшли канікули до нас!

 Літо -найулюбленіша пора всіх дітей... А літні канікули-це найбільше свято, найкращий відпочинок , який не можна уявити без книжки. Фраза банальна, але правдива- у книг канікул не буває!

Напередодні діти подорожували з книгою у світ казок , пригод, віршів, оповідань, загадок та із задоволенням ознайомились з новими виданнями, представленими на книжково-ілюстративній вітрині ,,Щоб такого почитати? ''-це для них суцільна насолода , брали участь в інтелектуально-казкових розминках , іграх ,конкурсах ,, Ми любимо бібліотеку!"
Юні друзі бібліотеки цікаво та змістовно проводять своє дозвілля ,отримують позитивні емоції від зустрічей з літературними героями , удосконалюють навички спілкування , розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності. Отже ,естафета книжкового літа розпочалась. Попереду липень... серпень...канікули продовжуються ,продовжуються і креативні заходи для дітлахів у нашій бібліотеці , яка гарантує гарний настрій і цікаве дозвілля. Також бібліотека чекає на нових користувачів.






Немає коментарів:

Дописати коментар