Хліб годує тіло, а книга розум

четвер, 3 грудня 2015 р.

" Турбота має адресу "

" Повір у себе! " ці слова як гасло
Їх кожен день у пам*яті читай
І щоб ніколи віра не згасла
Ти кожен день та час свій пам*ятай.
Хай буде всім у добрий час дорога
Як перший крок з молитвою надії
Благословення всім від долі і від Бога
І віри в себе, в світло, добрі мрії.

3 грудня - Міжнародний день інвалідів. Ця подія - символічне нагадування про наш обов*язок перед людьми, яких доля позбавила повноцінного здоров*я. Кожен з них потребує особливої уваги, турботи та підтримки. І не тільки держава має дбати про цих людей - кожен з нас повинен глибоко усвідомлювати, наскільки важлива їм наша підтримка.
Так, завідуюча бібліотекою Ганна Михайлівна Трояновська не забуває за таку послугу, як
обслуговування читачів на дому " Домашній абонемент". Щоправда, вона стосується тих людей, які мають вади здоров*я і не спроможні самостійно відвідувати бібліотеку. Ця послуга обслуговування читачів на дому - не з нових. Читачі селища завжди можуть подзвонити і замовити літературу, яку б вони хотіли почитати, і в обов*язках бібліотекаря - принести її на дім і ця послуга не відійшла у минуле.
Я звертаюся до наших жителів з особливими потребами, бібліотека готова у будь - який час надати вам свою послугу і не тільки жителям з особливими потребами, а всім хто хоче і любить читати. Станьте нашим читачем !
Від щирого серця бажаю всім міцного здоров*я, щастя, активного довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі. мудрості і витримки у своїх життєвих випробуваннях.

Губарева Віра Олексіївна є читачем  бібліотеки з 1976 року. Інвалід 11 групи з дитинства.
Користується послугою " Домашній абонемнт "
 
 
 
 
 
Антоніна Дмитрівна Панчина користується послугою бібліотеки з 1982 року

 
Подопригора Олександра Володимирівна є користувачем бібліотеки з 1982 року. Учасник війни. Користується послугою " Домашній абонемент"

 
Прокопишина Валентина Андріївна  є читачем бібліотеки з 1991 року. Користується послугою " Домашній абонемент ".

Немає коментарів:

Дописати коментар