Хліб годує тіло, а книга розум

четвер, 24 березня 2016 р.

" Сучасна професія : траєкторія вибору "

23  - го березня о 16 - 00 з учнями - випускниками 2016 року Борщанської школи - інтернат,  в нашій бібліотеці відбувся відкритий діалог " Сучасна професія : траєкторія вибору "
 Метою заходу стала допомога молоді у професійному самовизначенні, формуванні усвідомленого підходу до вибору професії, мотивації до праці та легального працевлаштування.




 
Завідуюча бібліотекою організувала книжкову викладку " Обираємо маршрути успіху ". Познайомила випускників з матеріалами, які орієнтують молодь на вибір професії :  інформаційними матеріалами Котовського районного центру зайнятості населення, рекламними буклетами, довідниками для абітурієнтів.
 
Учні школи провели майстер - клас перукарської майстерності, Швець Юля та Волянська Катя продемонстрували вміння створювати сучасні зачіски з використанням різних видів плетіння кіс.
На захід запрошений фахівець КРЦСССДМ Скуділо Олександр Миколайович, він ознайомив учнів з правилами вибору професій, вказав на помилки при виборі професії, дав багато не тільки інформації для роздумів, але й приводів для дискусії.

Ганна Михайлівна побажала всім учням, знайти в собі сили рухатися вперед, діяти в правильному напрямку, мріяти і втілювати мрії в своє життя. Робіть сьогодні те, що інші не хочуть, і завтра будете жити так, як інші не можуть.

 
Після заходу кожен з випускників обрав для себе професію.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар