Хліб годує тіло, а книга розум

вівторок, 9 серпня 2016 р.

"Пронеси добро й милосердя через усе своє життя"

                                                                                          

Життя хай Ваше буде світлим,
А серце щирим і привітним.
Здоров'я ж - ніби той граніт
На цілу сотню й більше літ.
Хай буде все у вас впорядку,
Добра Вам, щастя і достатку.








Долучаючись до місячної акції Доброти та Милосердя " В душах людських хай палає тепло, людське милосердя хай творить добро" 9 серпня о 11-00 завідуюча бібліотекою запросила своїх мешканців селища до своєї світлиці на годину спілкування "Пронеси добро й милосердя через усе своє життя". Присутні говорили, спілкувалися, обмінювалися думками про найцінніше, вічний людський скарб доброту, людяність, милосердя .



В розмові між собою вони згадали про людей які живуть в тяжких умовах, отримують мізерну пенсію. Так, це - правда життя. Важко уявити , що люди страждають не тільки від того, що важко жити, а й через те , що часто не чують вкрай необхідного "Добрий день".
Лікування добротою потребують не тільки хворі і самотні, а й цілком благополучні і здорові люди, в яких душа черства й глуха до чужого болю, несправедливості і горя.
Сьогодні дзвони б'ють на сполох, закликаючи нас до Милосердя, Доброти. Бо тільки милосердя робить нас справжніми людьми.
Наприкінці заходу Ганна Михайлівна звернулася до своїх мешканців. Поряд з нами живуть , а може доживають останні дні одинокі та пристарілі ті, кому допомогти можемо тільки ми, наші сусіди, колеги. Зараз. Сьогодні. Бо завтра може бути пізно.
В бібліотеці царила атмосфера доброти і чуйності, співпереживання, щиросердечності і людяності.





Немає коментарів:

Дописати коментар