Хліб годує тіло, а книга розум

понеділок, 4 січня 2016 р.

"Рідвяна кухня в Інтернеті"

 
Світле свято, одне з найважливіших, добрих, чистих в році - це Різдво. Коли воно настає, навіть невіруючі люди  відчувають на душі умиротворення і радість. Це свято і наступні за ним свята зимового обрядового циклу, століттями супроводжують безліч традицій, обрядів. тому завідуюча бібліотекою станції Борщі запрпонувала своїм користувачам долучитися до цієї справи з кулінарної сторони.

 
І 4 січня о 15 - 00 провела віртуальну подорож " Різдвяна кухня в Інтернеті"

 
Присутні мали змогу ознайомитись з  підготовкою приготування простими рецептами страв на  Святий вечір, аце як мінімум 12 страв.
 
 
На заході присутні обмінювалися своїми рецептами. а дехто переписував рецепти з Інтернету.
 
 
В кінці заходу Ганна Михайлівна сказала: читаймо та вивчаймо, любімо, шануймо і поширюймо наші чудові українські традиції та звичаї, бо є в них - наша душа. Пам`ятаймо про народні, українські витоки свята РІЗДВО.

Немає коментарів:

Дописати коментар